domingo, 10 de mayo de 2009

BMX SANT ANDREU MAIG 2009

“EL BMX EXISTE”
Aquest cap de setmana s’ha vist un BMX com feia temps que no es veia, tant de participació, com tambe de un gran nivell, ja que van estar més de 70 pilots, disputanse les diferentes categories de la Lliga Catalana, aixi com dues de corredors locals, per tots aquells nois que tenim a l’escola de BMX, i que encara no estan al nivell de les seves categories i d’aquesta manera donarlis més nivell per fer el salt a les seves categories.
Estava el temps una mica tapat, però a mida que anava pasant el temps , va sortir el sol i tot va ser perfecte, fins i tot la iniciativa del club per fer totes les fulles de carrera amb sistema informatic, oblidan-nos de les antigues fulles de carrera que es feien a ma.
Les primeres manigues dels locals van estar guanyades per Oscar Murillo en fins a 9 anys i en la de 10 a 13 anys era per Marc Bertran, despres pasaven a les 5 femines que es disputaven les dues categories fins 12 anys era per Cristina Bayon i la de més de 13 anys per la Beatriz ibañez.
Ja entraven a la categoria dels nens i en 7 anys i menys tenien 3 corredors de Sant Andreu lluitan al devant amb victoria final de Adrian Gonzalez, en la categoria de 8 i 9 anys era per Jan Martinez devant de Ignasi Jorba, despres sense cap problema acabava el primer Saul Conde en 10 i 11 anys.
Entraben dintre de les dos categories que tenien classificatories la de 12 i 13 anys guanyada per corredor local Ferran Jorba i la de 14-15 i 16 anys amb un podium complert de locals amb victoria de Daniel Peche per devant de Guillem Jorba i Alex Luna.
Ja dintre de les categories de cruiser, tres pilots locals disputanse la de fins a 16 anys la cual va ser aconsseguida per Sergio Martinez, en quan a la de 17 fins a 29 anys era un pilot del Freedom el guanyador en Aleix Julià sense cap problema, a diferencia de Jaume Moreno i Jose Manuel Almansa en la de més de 30 anys, que se la van disputar fins a les manigues finals amb victoria de Jaume Moreno de Sant Andreu.
Per últim teniem els elits en Juan Manuel Garcia per devant sense cap problema de Oscar Torres el seu company de club, donant un molt bón espectacle.
Per tant tot molt bé tot i ja apunt per anar a Barcelona el proper cap de setmana,on s’organitza un altre proba de Lliga de clubs amb l’organizació del club Genesis.

Moltes gracies a tots. proximament Fotos i Classificacions

Motoclub Sant Andreu de la Barca

No hay comentarios:

Publicar un comentario